ÇANAKKALE / BİGA - ŞADAN DOĞAN ANAOKULU

ŞADAN DOĞAN ANAOKULU

Hamdibey Mah. Hıdır sok. No 57
Vizyon
Kişilik yapılandırmasını hedefleyen eğitim modeli ile erken çocukluk döneminde kişiliğin sistematik bir şekilde oluşumu destekleyen,modern eğitim teknolojileri, her yaş grubuna kaliteli eğitim veren, bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, milli ve manevi değerlerine bağlı,güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda Şadan Doğan Anaokulu bünyesinde öğrenim gören her çocuğun; milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, tarihinden ders alan,bugünde yaşayan,yarına hazırlanan ,bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar olarak yetişmesinin sağlanmasıdır.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Sabahçı Grup : 08.00 - 13.00 Öğlenci Grup : 13.15 - 18.15
Doğal gaz
ADSL (1 Mbit)
Hamdibey Mah. Hıdır Sok. No : 57
Biga Merkez
Çocuk Oyunları
Proje Çalışmaları
1.) Evliya Çelebi Misali ( 5 yıllık projedir.Devam etmektedir)Biga İlçe 1.ödülü 2.) Orff-Schulwerk Elementer Müzik ve Hareket Eğitimi 3.) Dönüşüm için değişim 4.) Minik ressamlar 5.) Dada´nın Ayak İzleri ( Biga İyi Örnekler 1. ödülü, MEB Eğitim Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Saha Çalışmasına kalmıştır.Sonuçlar bekleniyor.)